• Ahşap Binada Çıkan Yangın 4 Binaya Sıçradı, 1 Bina Çöktü
• Tarihi Kentler Birliği Toplantısı Edirne’de Yapıldı
• Konya'da Çöken Taşoluk Apartmanı Davasında Bilirkişi Raporu Bekleniyor
• Duvarlarından Sesler Gelen Bina Tahliye Edildi
• Filipinler'de 6.9 Büyüklüğünde Deprem
• Eski Okul Binasını Restore Edip, Sosyal Alana Dönüştürdüler
• Akkuyu NGS Projesi ile Yerli Firmalar Küresel Nükleer Ekosisteme...
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Yapı-Endüstri Merkezi ve İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) tarafından 4-5 Aralık 2003 tarihlerinde "Yapı Malzemesinin Geleceği" konul »
PANEL "YAPI MALZEMELERİ YÖNETMELİĞİ" 09 NİSAN 2003 Çarşamba Conrad İstanbul Oteli Bayındırlık ve İskân Bakanlığı tarafından hazırla »
( ARA GÜLER İLE SÖYLEŞİ ) "Her şeyin bir anlamı olmalı" dedi Ara GÜLER, Ara Kafe de. Ara Kafe loş, ilginç bir yer. Lavabosunun kapısında »
Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) 5. Sanat Festivali, 1-20 Nisan tarihleri arasında üniversitenin Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek »
Tasarımını Zaha Hadid'in gerçekleştirdiği Roma'daki Çağdaş Sanat Merkezi'nin temeli 20 Mart'ta atıldı. Çağdaş Sanat Merkezi, bundan böyle "21. Yü »
Danimarka'daki yeni Aalborg Müzik Evi için açılan uluslararası tasarım yarışmasını Viyanalı mimarlık grubu Coop Himmelb(l)au kazandı. Aalbor »
Türk Yapısal Çelik Derneği (TUCSA), ECCS'in (European Convention for Constructional Steelwork) iki yılda bir düzenlediği"Avrupa Yapısal Çelik Tasar »
Alman Kültür Merkezi ve Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından 24-25 Nisan günlerinde "Berlin ve Ankara'nın Kentsel Gelişmesi" konulu bir seminer »
Japon Central Glass firması tarafından düzenlenen uluslararası tasarım yarışmasının konusu "Yeni Çağ için Bir Kütüphane". Yarışma, yalnızca int »
Haberler » Toplantılar