27 Mayıs 2003 tarihli tüm haberler;
İhlas Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), dev projelere imza atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sermayesini yüzde 50 bedelsiz, yüzde 150 be »
Yalova'da, Marmara Depremi'nde evleri yıkılanlar için yaptırılan kalıcı konutlar ilgi görmedi. Kentte 3 bölgede inşa edilen toplam 5 bin 578 kalıcı »
İstanbul Proje Yönetim Derneği, 31 Mayıs 2003 Cumartesi 9:30-12:30 saatleri arasında "Alışveriş ve Perakendede Farklı Boyutları ile Gayrimenkul" »
27 May2003
İstanbul Proje Yönetim Derneği
VitrA, Türkiye'nin çeşitli noktalarındaki mimarları, ürün gamında yaptığı yenilikler ve hizmetleri hakkında bilgilendirmek amacıyla başlattığı semi »
Ordu'nun Mesudiye ilçesinde inşası süren Topçam Barajı'nın 1 Haziran 2004 tarihinde tamamlanması planlanıyor. DSİ 75. Şube Müdürü Coşkun Alp »
17 Ağustos depreminde 70 okulu yıkılan ve 165 okulu hasar gören Sakarya’da mevcut tüm okullara dayanıklılık testi yapılmaya başlandı. İlk test Merk »
Özel sektörün GAP’ı olarak nitelendirilen Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’nin altyapı inşaatının resmî açılışını, haziranda Başbakan Recep Tayyip Er »
İstanbul’da ihalesi tamamlanıp inşaatına başlanan, ancak “SİT” alanı içinde kaldığı için “Silüet” ve “Tarihi Eser” engeline takılan trilyonlarca li »
Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Antalya merkez ile turistik ilçelerinde, inşaat faaliyetlerinin derhal durdurulmasını istedi. Vali Yüksel, y »
Haberler » Gündem