14 Ağustos 2003 tarihli tüm haberler;
Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi NOSAB’da, altyapı çalışmaları önemli ölçüde tamamlandı. Bugüne kadar yaklaşık 4 trilyon lira harcama yapıldı. B »
Konya Çimento Konya ili Çumra ilçesinde yeni bir hazır beton santrali kuracak. Tesisin kurulması ve işletmesi Uzman Prefabrik İnşaat Sanayii ve Tic »
İstanbul Kumburgaz'da ve Balıkesir Şamlı'da birer şirket rüzgara dayalı enerji santralı kurmak için lisans başvurusunda bulundu. Enerji Piy »
The Green Park Otelleri’nin üçüncüsü İstanbul Merter’de Başkaban Recep Tayyip Erdoğan’ın ve İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu’nun katılımıyla açılıyo »
İnşaat Mühendisleri Odası eski başkanlarından Ömer Rahmi Löker için 15 Ağustos 2003 günü saat 13:00'de Cebeci Asri Mezarlığındaki mezarı başında anma »
14 Ağu2003
TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası
Enka İnşaat'ın konsolide bilanço ve gelir tabloları şirketin internet sitesinde yayınlandı. Enka İnşaat ve Sanayi tarafından gönderilen açık »
Özelleştirme Yüksek Kurulu, özelleştirme kapsam ve programına alınan kuruluşları açıkladı. Buna göre, Elektrik Üretim A.Ş'nin bağlı ortaklık »
Yunanistan'ın Lefkada Adası yakınlarında 6.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İlk belirlemelere sarsıntıda 10 kişi yaralandı. Atina Je »
Üst üste yaşanan ekonomik krizlerin boya sektöründe kapasite kullanımını yüzde 90’lardan yüzde 50’lere kadar düşürdüğü, ertelenen boya ihtiyacının »
Haberler » Gündem