• Mardin'de Kent Dokusuna Uymayan Taşlar Kullanıldığı İddia Edildi
• Depremin Üzerinden 32 Ay Geçti; Davalar İlerlemiyor
• Kapatılan Taş Ocağının Ruhsat Oyunu
• Garantili Projelere Güncel Kur Ayarlaması
• Çayönü Tepesi'nde 8 Mezar Gün Yüzüne Çıkarıldı
• Depremde Yıkılan Konutların Yerine AVM Dikiliyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Sümer Holding A.Ş. aralarında çeşitli sosyal tesislerin de bulunduğu toplam 48 adet taşınmazını satmak üzere ihale açtı. 'Kapalı teklif usul »
12 Kasım depreminde büyük hasar gören SSK Bolu Hastanesi’nin yerine 250 yataklı "akıllı bina" sistemi ile yeni bir hastane yapılıyor. Ya »
1992’de il olan ve hemen akabinde temeli atılarak inşaatına başlanan Ardahan Valiliği binası, aradan geçen 12 yıla rağmen bir türlü bitirilemedi. »
Kültür ve Turizm Bakanlığı, kurumlararası bürokrasinin aşılamaması sonucu yıkılmaya terk edilen tarihî eserleri turizme kazandırmak amacıyla önemli »
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin kalkındırılması için 1989 yılında başlatılıp 2005 yılında bitirilmesi planlanan GAP projesinde hedeflerin ancak yarıs »
Antalya'nın tarihi Kaleiçi Semti'ne, çevreyle uyumlu kısa elektrik direkleri dikileceği belirtildi. Antalya Tedaş Müessese Müdürü Abdullah U »
Uşak'ın 10 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılayacak Küçükler Barajı törenle açıldı. Uşak'ta Gevurlar Deresi üzerinde yapılan Küçükler Barajı »
Göreme Belediye Başkanı Fevzi Günal, yetkililerden peribacalarının kullanım haklarının vatandaşa verilmesini beklediklerini söyledi. Nevşehi »
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Cahit Nakıboğlu, kurulacak enerji santralının yüksek olan enerji maliyetlerinin düşmesini sağlayara »
Haberler » Gündem