• Filipinler'de 6.9 Büyüklüğünde Deprem
• Eski Okul Binasını Restore Edip, Sosyal Alana Dönüştürdüler
• Akkuyu NGS Projesi ile Yerli Firmalar Küresel Nükleer Ekosisteme...
• Bingöl’de Yeni Hastane, 3 Güvenlik Sistemiyle Yapılıyor
• Metropolis'te 1800 Yıllık Agora Bulundu
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Türkiye'de halı ve mobilya alanında faaliyet gösteren şirketler önceleri ağırlıklı olarak bir tek çeşit üretim yapıp satıyordu. Son yıllarda... »
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepezüstü'ndeki Duacı Köyü yakınlarındaki eski çöp depolama alanını golf sahasına çevirecek. »
Erzurum'un Hınıs ilçesindeki bataklığa yaptırılan Doğu Anadolu'nun en büyük parkı 1 milyon dolara mal oldu. »
Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Yeşildağ beldesinin simgesi haline gelen tarihi evleri koruma altına alındı. »
Balıkesir'in Güre beldesinde, mitoloiye göre Paris'in Afrodit'e altın elmayı verdiğine inanılan bölgedeki antik kaplıcada kazı çalışmalarına başlandı. »
Son yılların yeni konut trendi olarak adlandırılan markalı konutlar, İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Anadolu ve Trakya'nın pek çok ilinde... »
Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı İsmail Babacan, 6 ay öncesine kadar yüzde 1'in altına düşen konut kredisi faizlerinin... »
Hasankeyf son 40 yılda bakımsızlıktan harabeye dönüştü. Kazı ekibinin başkanı Prof. Uluçam 'Bu eserler, restorasyon yapılmazsa baraj inşa... »
Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) verilerine göre, 2000-2006 döneminde 500 bin inşaat, 430 bin de iskân ruhsatı verildi. »
Haberler » Gündem