• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Dünya çelik devi Arcelor Mittal, Meksikalı uzun çelik üreticisi Sicartsa’yı 1 milyar 439 milyon dolara satın aldı. »
Ortero Mimarlık, Smartlife Akıllı Ev Sistemleri İzmir bayisi olarak Egelileri yaşadıkları mekanlarda konfor, güvenlik ve eğlenceyle birleştiriyor »
Fuat Özbekli, Marmara Denizi'nde karşılıklı bulunan ve her türlü geminin yanaşmasına müsait olan teknik donanımlı limanların trafiği çözme... »
Ambarlı Limanlar Bölgesi, mevcut revize edilmiş imar planıyla korunmalıdır. Deniz dibinden döşenmiş boru hattı nedeniyle Botaş sahasına... »
Yatağan Termik Santralı'nı işleten şirkete, yarattığı kirlilik nedeniyle dokuzuncu kez para cezası kesildi. Çevre ve Orman Bakanlığı da... »
Manisa'nın en eski kültür değerleri arasında yer alan tarihî Kula evleri, Manisa Belediyesi tarafından ölümsüzleştiriliyor. »
Trafiğe çözüm olsun diye yapılan yan yollar, toplu taşımacılığı adeta cezalandırıyor. Bariyerlerle birlikte kafes içerisine alınan toplu... »
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, nükleer enerji konusunda yaptıkları çalışmaları yılbaşından sonra sonuçlandıracaklarını söyledi. »
A4A (Architects for Aid) bir yıl önce depremden zarar gören Kuzey Pakistan'da köy evlerinin güçlendirilmesi ve yeni kalıcı konut üretimi... »
Haberler » Gündem