• Tekirdağ’da 5 Büyüklüğünde Deprem; İstanbul'da da Hissedildi
• Yunus Kaya Apartmanı Davasında Mütalaa Açıklandı
• AYM, Zeytinlik Alanları Madenciliğe Açan Yasayı Gündemine Aldı
• İstanbul’da Kuzeye Doğru Büyüme Arttı
• Mardin'de Kent Dokusuna Uymayan Taşlar Kullanıldığı İddia Edildi
• Depremin Üzerinden 32 Ay Geçti; Davalar İlerlemiyor
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
VitrA Karo Seramik Pazarlama Müdürü Konca Çalkıvik ile yılın ilk beş ayını ve geleceğe dönük beklentilerini konuştuk. »
Yalıtım sektörünün önde gelen üretici firmalarından Stroton'un geliştirdiği çevreye duyarlı ICF teknolojisiyle binalar neredeyse nefes... »
Yapı kimyasalları konusunda sektörün önde gelen firmalarından biri olan Maxit Türkiye, Yapı İstanbul Fuarı’ndaki standında İstanbul... »
Tasarım ve fonksiyonelliğin yanında güvenliğin de ön planda tutulduğu Viko firmasının İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Erdem Türkkal... »
Dupont Türkiye, sektöre yeni açılımlar sağlamayı ve sponsor olduğu konferanslarla dünya çapında isimleri mimarlar ve mimar adaylarıyla tanıştırmayı... »
30 yıl önce Türkiye'deki hazır beton ihtiyacını fark ederek Türkiye'ye "prefabrike bina" kavramını getiren Paysa, sektörde tekrar sesini... »
Bahçeşehir’in 6 bin konutluk en büyük projesini gerçekleştiren Emlak Pazarlama, Öztaş İnşaat ve Fideltus konsorsiyumu 2 ay gibi kısa sürede... »
Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Fuat Erbil, iki seçimli yıl olmasına karşın konut kredilerinde artan talebin sektörü çok şaşırttığını... »
Han Yapı Genel Müdür Yardımcısı Leyla Üstel Çağatay, “Türkiye’nin en büyük maketini hazırlayarak sektörde bir rekor kırmıştık. İnşaata başladığımız... »
Haberler » Gündem