• Ahşap Binada Çıkan Yangın 4 Binaya Sıçradı, 1 Bina Çöktü
• Tarihi Kentler Birliği Toplantısı Edirne’de Yapıldı
• Konya'da Çöken Taşoluk Apartmanı Davasında Bilirkişi Raporu Bekleniyor
• Duvarlarından Sesler Gelen Bina Tahliye Edildi
• Filipinler'de 6.9 Büyüklüğünde Deprem
• Eski Okul Binasını Restore Edip, Sosyal Alana Dönüştürdüler
• Akkuyu NGS Projesi ile Yerli Firmalar Küresel Nükleer Ekosisteme...
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
17 bin metrekarelik "Carlton arazisi" üzerindeki tartışmalar bitmiyor. Arazinin eski sahibi işadamı Halis Toprak, Tasarruf Mevduatı Sigorta... »
Çevre ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından serbest, ulusal ve tek kademeli olarak "Gelibolu Yarımadası... »
Korunun bitişiğinde AKP’ye yakınlığıyla bilinen Taşyapı İnşaat’ın da ortağı olduğu 28 bin metrekarelik arazide 8 katlı konut projesine izin... »
Mazhar Zorlu Holding şirketlerinin bankalara 30 milyon TL'nin üzerindeki borcu nedeniyle ipotekli olan 4 yıldızlı Ege Palas Oteli'nin dün... »
İnovasyon derken yalnız ürününün akla gelmesi doğru bir yaklaşım değil. İSO KATEK çalıştayında ortaya çıktığı gibi “İnovasyon, yalnız ürün... »
Tekirdağ, Çanakkale ve İstanbul’da son bir yılda 109 rüzgâr türbini kuruldu. Türbinlerin güçleri 600- 3 bin kilovat saat arasında değişiyor.... »
Orta Anadolu’da küçük bir köy, kullanılmayan televizyon çanak antenlerinden güneş ocağı geliştirmek üzere proje geliştirdi. Şahmuratlı Köyü’nün... »
Çevre dostu bina, sürdürülebilir bina, sıfır karbon bina, yeşil bina... Farklı isimlerle anılsalar da tümü inşa aşamasından itibaren daha... »
“Derin Ekoloji” kavramının yaratıcısı Norveçli filozof Arne Naess, 96 yaşında öldü. Arne Naees’in yayıncısı Erling Kagge, çevreci filozofun... »
Haberler » Gündem