• Ahşap Binada Çıkan Yangın 4 Binaya Sıçradı, 1 Bina Çöktü
• Tarihi Kentler Birliği Toplantısı Edirne’de Yapıldı
• Konya'da Çöken Taşoluk Apartmanı Davasında Bilirkişi Raporu Bekleniyor
• Duvarlarından Sesler Gelen Bina Tahliye Edildi
• Filipinler'de 6.9 Büyüklüğünde Deprem
• Eski Okul Binasını Restore Edip, Sosyal Alana Dönüştürdüler
• Akkuyu NGS Projesi ile Yerli Firmalar Küresel Nükleer Ekosisteme...
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Tekzip Arapça ‘Kizb’ kelimesinden geliyor. Sözlük anlamı ‘yalanlama, yalan olduğunu söyleme’ şeklinde. Çevre ve Orman Bakanlığı Devlet Su... »
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Velodrom’a yaptırılacak olan yeni stadyumla ilgili olarak arazi sorunun çözümü konusunda önemli bir... »
Türkiye yatırım yapmadan, üretim yapısını değiştirmeden, eğitimin kalitesini yükseltmeden nasıl işsizliğe çare bulacak? Boş lafla, övünmekle,... »
TBMM İçişleri Komisyonu tarafından dün (3 Haziran) gerçekleştirilen toplantıda kabul edilen 'Belediye Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair... »
Türkiye Prefabrik Birliği ve İTÜ-STEELab, ulusal ve uluslararası gelişmeler hakkında sektörü bilgilendirmek, yeni bulguların sunulduğu bir... »
Türkiye’nin İklim Değişikliğine Uyum Kapasitesi’nin Geliştirilmesi Birleşmiş Milletler Ortak Programı’nda Seyhan Havzası’nda yapılan çalışmalar... »
Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, en sorunsuz arsada bile inşaatçının resmi prosedürleri tamamlamak için 6 ay uğraştığını belirterek,... »
Yürüyüşe çıkın... Yürüyelim ama nerede? İşte sevgili Ankaramızın sorunlarından biri daha. Yürüyecek yer yokmuş gibi geliyor bana. Olan yerlere... »
Bu yıl 2’ncisi düzenlenecek ‘Dünya Ticaret Köprüsü’ne 135 ülkeden işadamı ve bakanlar katılacak. İstanbul’da yapılacak iş zirvesinde 1600... »
Haberler » Gündem