10 Ağustos 2011 tarihli tüm haberler;
Akdağ Turizm, İstanbul’un en önemli ofis merkezinde ilginç bir dönüşüme imza atarak her şey dahil ofis sistemini geliştirdi. 26 katlı binayı... »
10 Ağu2011
Milliyet Gazetesi
Tasarım ve teknolojinin mükemmel birlikteliğini yaşama taşıyan ve Avrupa’nın en çok tercih edilen markaları arasında yer alan İtalyan smeg,... »
Koç Topluluğu, geçen yıl 134.6 milyon liralık çevre yatırımı yaptı. »
10 Ağu2011
Cumhuriyet Gazetesi
Dünyanın önde gelen hafif ve ağır iş makineleri üreticilerinden Wacker Neuson SE firmasının yeni CEO'su bir Türk oldu: Cem Peksağlam (43).... »
İnşaat sektörünün önemli firmalarından Açılım İnşaat, 147 araçlık dev filosunu aldığı 60 adet MAN kamyon ile daha da güçlendirdi. Açılım... »
İstanbul Karayolu’nun Ereğli kesiminde yapılan duble yol çalışmalarında ortaya çıkan toprağın, kamyonlarla taşınarak deniz kıyısına dökülmesi... »
10 Ağu2011
Milliyet Gazetesi
‘Türkiye Patent Hareketi’ yılın ikinci yarısına fikirleri özgür bırakan bir yarışmayla giriyor. Web sitesi üzerinden düzenlenecek olan ‘En... »
Mekanları çarpıcı tasarım ve modern çizgisiyle farklılaştıran Doğtaş, modern ve ferah salonlar için “Caroline” oturma grubunu sunuyor. Silinebilir... »
Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), 'Şehirler Yarışıyor, Sigortalılar Kazanıyor' adlı yarışma ile zorunlu deprem sigortalı konutların... »
Haberler » Gayrimenkul