14 Kasım 2014 tarihli tüm haberler;
Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarında en fazla riskli bina, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde tespit edildi »
14 Kas2014
yapi.com.tr/AA
İzmir’e 20 kilometre uzaklıktaki Efemçukuru köyünün suyu, ağır metal kirliliği yüzünden kesildi. En büyük şüpheli ise bölgedeki altın madeni. »
Manisa'nın Soma İlçesi'ne bağlı Yırca Mahallesi'nde, iş makinelerinin, termik santral yapımı için 6 bin zeytin ağacını sökmesine rağmen... »
Gemi Mühendisleri Odası, Validebağ Korusu yanındaki alanda yapılan inşaata karşı çıkan mahalleli ve doğaseverlere destek vermek ve polisin... »
Antalya'da spor salonu inşaatında beton dökümü sırasında iskele çöktü, 4 işçi yaralandı. »
Bilirkişi raporuna göre Cerrattepe'de madencilik yapılması için ya Artvin yerleşim alanın bir kısmı feda edilecek ya da Cerrattepe bölgesinde... »
Cumhurbaşkanlığından kaçak olduğu tartışmaları süren AOÇ'ta inşa edilen Saray hakkında "usulüne uygundur" açıklaması yapıldı. TMMOB'a bağlı... »
Bakan Faruk Çelik, 1982’den bu yana SGK kayıtlarına göre toplam 33 bin 605 işçinin, ‘iş kazaları’nda öldüğünü açıkladı. »
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TBMM’deki bütçe görüşmelerindeki kendisini istifaya davet eden muhalefet milletvekillerine... »
Haberler » Gündem