1 Temmuz 2014 tarihli tüm haberler;
İzmir'in Bornova ilçesindeki çimento fabrikasında üzerlerine beton artığı dökülen 2 işçi öldü, 1 işçi yaralandı. »
Hüseyin Avni Paşa ile aynı ismi taşıyan torunu gazeteci Hüseyin Avni Gelendost, cumartesi günü çıkan yangında kül olan dedesine ait köşkün... »
Son yıllarda emlak fiyatlarında baş döndüren artışın yaşandığı Gaziantep'te yatırım için ev ve arsayı tercih edenler altından daha kazançlı çıktı. »
Muğla’nın Milas İlçesi’nde, ilçe belediyesi tarafından başlatılıp Büyükşehir’e devredilen alt yapı çalışmalarında Roma dönemine ait mezar... »
Almanya gibi varlıklı ülkelerde bile hayatını sokaklarda sürdürmek zorunda kalan çok sayıda insan var. Son yıllarda artan evsizler, şehir... »
Alman hükümeti 30 Haziran 2011'de nükleer enerjiden çıkış kararı almıştı. Enerji dönüşümünün ivme kazanmasına rağmen karbondioksit salınımı... »
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) maden ocaklarında çalışan işçiler için 2 bin oksijenli ferdi kurtarıcı maske satın alınacak. »
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), geleceğe dönük plan ve programlar ile akademik çalışmalar için son yıllarda il düzeyinde ihtiyaç duyulan... »
Ülke genelinde toplam 140 bin 325 konut ve iş yerinin riskli olduğu belirlenirken, bu birimlerin yaklaşık 96 bini İstanbul'da bulunuyor. »
Haberler » Gündem