11 Mart 2016 tarihli tüm haberler;
Konya Selçuklu Belediyesi tarafından düzenlenen yarışmanın proje son teslim tarihi, 29 Nisan 2016. »
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir yılı bulmadan yeni bir Güneydoğu inşa edilecektir. Hiç şüpheniz olmasın" dedi. »
MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, imar değişikliği nedeniyle değeri artan arsalar üzerinden alınması düşünülen rant... »
11 Mar2016
yapı.com.tr/AA
Analistler, dün varlık alımını 80 milyar euroya çıkartan Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) kararının, Türkiye üzerinde kısa ve uzun vadede... »
11 Mar2016
yapı.com.tr/AA
Urla’da aralarında Erdoğan Ailesine ait villaların da bulunduğu iddia edilen site için açılan plan iptal davasında, davalı Çevre ve Şehircilik... »
2015 yılında ev ve mülk sahiplerinin kira gelirleri 27 milyar lirayı aşarken, bunun 4 milyar lirası vergi olarak ödendi. »
11 Mar2016
yapı.com.tr/AA
Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi, Ocak'ta bir önceki aya göre yüzde 1,2 geriledi. »
11 Mar2016
yapı.com.tr/AA
Avrupa Merkez Bankası'nın attığı adımlar küresel piyasalarla birlikte yurtiçi piyasaların yükselişini sürdürmesini sağlıyor. »
TMMOB’nin yayınladığı raporda döviz kuru, enflasyon ve ücretlerin sanayi üretim maliyetlerini artıracağı, bunun sonucunda iç ve dış talebin... »
Yarışmalar » Yarışma Duyuruları