• Kozak'ta İsviçreli Şirketin RES Projesine Onay
• Ömerler Yeraltı Ocağı da Özelleştirilecek
• Köy Yaşantısına Teknolojik Dokunuş; Evler 360 Derece Dönüyor
• Kaman'da 3 Karayolu Projesi Tamamlandı
• Can Suyu da Çözüm Olmadı, Ulaş Gölü Kurudu
• Duble Yollar için Duble Harcama
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
İhalesi bir ay içerisinde gerçekleştirilecek stat, zeminde aksı değiştirilmeden tamamen yenilenecek, ön bölümde de gelir getirici dükkanlar açılacak. »
Fitch, Brexit'in Türkiye'nin de olduğu gelişen Avrupa ülkeleri için belirsizlik yaratacağını belirterek ticaretin etkileneceğini öngördü. »
Asansörler ve asansörlere ait güvenlik aksamlarına ilişkin gerekleri, bunların piyasaya arzı ve denetimini düzenleyen Asansör Yönetmeliği yayımlandı. »
Emlak Konut GYO ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği, Florya ve Riva mahallelerinde yer alan araziler üzerinde proje geliştirmek üzere protokol imzaladı »
Sanatçı Stefanie Bürkle, TU Berlin Mimarlık Enstitüsü’ndeki öğrencileri ile Türkiye'ye dönüş yapmış gurbetçilerin evlerini mercek altına... »
Haziran 2016 tarihinden itibaren Seranit Grup’un bir yıl süreyle sponsor olduğu, YAPI Mimarlık, Tasarım, Kültür ve Sanat Dergisi’nin tablet... »
Türkiye'de ulaştırma alanında hayata geçirilecek projelerden Osmangazi Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Avrasya Tüneli ve Bakü-Tiflis-Kars... »
Son yıllarda konut sektöründe sık sık dile getirilmeye başlanan ‘fiyat balonu oluştu mu’ sorusu artan fiyatlarla birlikte yeniden gündeme... »
Haberler » Gündem