• Türk Müteahhitler Dünya İkinciliğini Sürdürdü
• Edirne'nin Kalbindeki 333 Yapının Restorasyonunda Sona Geliniyor
• Kamuda Ataması Yapılmayan Mimarlar için Çalışma
• Okul Arazilerinde Rant Tedirginliği
• Depremde Yıkılan Güvenç Apartmanı'na İlişkin 16 Kamu Görevlisine...
• Su Krizi Artarken Madenlere Ruhsat Yağdı
• IQON ile Evinizdeki Özgürlüğünüzü Tasarlayın
• Şişecam Charger by ML System
• Mitsubishi Electric’in Yeni Nagomi Serisi ile Konfor Yeniden...
• Sürdürülebilir Soğutma Teknolojisinde Yeni Dönem: Manyetik...
• VitrA’dan Hijyen ve Konforun Mükemmel Uyumu: V-Care 3 Akıllı Klozet
• Creavit’ten Minimalist Banyolar: Sade ve Düzenli Tasarımlar
• Seranit’ten Ferah ve Aydınlık Mekânlar için Açık Renk Seramik...
• Reyhanlı İlçesi Yolcu Terminali Ve Minibüs Garaj Kompleksi Yapım İşi
• Doğanhisar Şıh 8 Derslik Anaokulu İkmal (TOBB) Yapım İşi
• Tunceli Mazgirt 8 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu ve Ortaokulu...
• Amasya Merkez 12 Derslikli Özel Eğitim Anaokulu Yapım İşi
• Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası ve Polisevi Çatı...
• 4 Grup Malatya Eğitim Kurumları Onarım İşi
• 2025 Yılı Kocaeli İli İzmit Ve Kandıra İlçeleri Yol Yapımı
• Şanlıurfa İli, Birecik İlçesi, Karşıyaka Mahallesi, 125...
Akhisar Belediyesi tarafından, kent merkezinde yer alan açık alanlar ile kullanım dışı olan Eski Belediye binasının kentsel ve kamusal kullanım... »
Deprem uzmanı Prof. Dr. Ahmet Ercan beklenen İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Çanlar 2033'ten sonra çalmaya başlar"... »
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Taşınmaz Değerleme Sistemi uygulaması hakkında açıklama yaptı. Kurum, Taşınmaz Değerleme Sistemi'nde 2... »
Tuna Ofis’in tasarım ve çağdaş sanatın gelişimine destek vermek amacıyla artnivo.com işbirliğiyle başlattığı “Tuna Ofis’te Çağdaş Sanat”... »
Emlak vergisinin ikinci taksit ödemeleri için son 2 gün kaldı. Süresinde ödenmeyen vergiler için aylık yüzde 2 faiz işliyor. »
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, Ünalan metro ve Uzunçayır metrobüs istasyonlarının yakınındaki araziyi satışa çıkarmasına Kadıköy Belediye... »
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Tapu senetlerimiz oldukça eskimişti, üzerinde gereksiz bilgilerin olduğunu gördük ve artık QR kodlu yeni... »
TOKİ Avcılar'a bağlı Yeşilkent Mahallesi'ndeki mülkiyetine sahip olduğu arsa için yeni imar planı hazırladı. Planın onaylanması halinde... »
Bayburt'ta, Belediye'nin 'Saray Bahçesi' düzenlemesi kapsamında geçici olarak kaidelerinden sökülen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Milli... »
Yarışmalar » Yarışma Duyuruları