20 Şubat 2018 tarihli tüm haberler;
EMO İzmir Şubesi 32. Dönem Yönetim Kurulu üyeleri, 15 Şubat 2018 tarihinde yaptıkları ilk toplantıda görev dağılımı yaptılar. »
2018 yılının ilk günlerinde 6 metro hattının ihalesini daha ekonomik ve daha hızlı şekilde yapılabilmesi için iptal ettiğini açıklayan İBB... »
Veraset ve İntikal Vergisi Kanunu gereğince ödenmesi gereken miras vergisinde 1. taksit ödemeleri bu yıl Mayıs ayında başlayacak. Peki ne... »
İtalya’nın Milano şehrinde "etrafında yaşanılası objeler" mottosuyla kurulan MIIST Milano, İtalya'nın oyuncu tasarımıyla İskandinav minimalizmini... »
GYODER–Akademetre iş birliği ile hazırlanan ‘Konutun Geleceği, Geleceğin Konutu-İstanbul Raporu’nun lansmanı, 28 Şubat 2018 tarihinde Grand... »
İstanbul'da merkezi bölgelerdeki arazi fiyatlarının artması inşaatçıları Anadolu'ya yönlendirdi. İstanbul'da konut getirisi aylık yüzde 0.7’de kaldı. »
Balıkesir'in Ayvalık ilçesi Cunda Adası'nın sembol yapılarından, 1862 yılında inşa edilen ve Despot'un Evi olarak bilinen Episkos Grigorios... »
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil bin Ahmed el-Cübeyir, ülkesinin barışçıl atom teknolojisini kullanmayı öğrenerek nükleer santraller... »
Halka arzını tamamlayan Peker GYO, borsada işlem görmeye hazırlanıyor. 15-16 Şubat tarihlerinde gerçekleşen talep toplama sonucunda, Peker... »
Haberler » Gündem