• Kandilli Ön Değerlendirme Raporunda Dikkat Çeken Veriler
• İstanbul’da 4 Binada Hasar İhbarı Alındı
• Kayapınar Şehir Hastanesi 3,5 Milyon Hastaya Hizmet Verecek
• Didim’de Ormanlık Alandaki Taşocağı Projesi Yargıya Taşındı
• Tekirdağ’da 5 Büyüklüğünde Deprem; İstanbul'da da Hissedildi
• Yunus Kaya Apartmanı Davasında Mütalaa Açıklandı
• AYM, Zeytinlik Alanları Madenciliğe Açan Yasayı Gündemine Aldı
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
İstanbul'da yapılacak yeni kültür-sanat projelerine dair açıklamalarda bulunan Kültür Bakanı Kurtulmuş, "Yaşayan Kütüphaneler" projesi kapsamında... »
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Adalar'da elektrikli araç kullanılmasının planladığını açıkladı. »
Her yıl ortalama 75 bin 252 kişinin defnedildiği İstanbul'da İBB'nin verilerine göre boş mezar yeri sayısı 177 bin 172. Yani yeni mezarlıklar... »
Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği, Kadıköy’deki boş duvarları sanat eserine dönüştüren Mural İstanbul Festivali 20 Haziran’da başlıyor. »
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, İstanbul Silivri’de yatay mimari ve mahalle konsepti ile dar ve orta gelirliler... »
Gelişen teknoloji ve özgün tasarımlarla alışılagelmişin dışında mekanlar haline gelen banyolarda yeni trend, bitki yetiştirmek. ISVEA’nın... »
TMMOB Şehir Plancıları Odası, imar affı düzenlemesine anayasaya aykırı hükümler içerdiği gerekçesiyle dava açtı. »
Bilgi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencilerinin, zanaat atölyelerinde ustalarla birlikte tasarladıkları ürünlerden oluşan “Objects... »
İşbirliği ve yıkıcı teknoloji ile yerelde üretken, küresel çapta birbirleri ile bağlantıdaki şehirlerin daha sürdürülebilir ve erişilebilir... »
Haberler » Gündem