13 Aralık 2019 tarihli tüm haberler;
Türkiye'de arındırılmamış sanayi üretimi endeksinin son çeyreğe artışla başlaması, son çeyrek ve 2020 büyümeleri için pozitif beklentileri pekiştirdi. »
13 Ara2019
yapi.com.tr/AA
Gaziantep'te, 1974 yılında yapılan Tahtaköprü Barajı’nda su seviyesinin düşmesiyle, su altında kalan demiryolu köprüsünün ayakları ortaya çıktı. »
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun stratejik planı, İBB birimlerini tek merkezde toplamak. İBB’nin yeni stratejik... »
Bodrum'daki imara aykırı kaçak yapıların yıkımlarıyla ilgili süreç devam ediyor. İlçede kaçak yapılaşma kapsamına girdiği tespit edilen... »
Rize'de, 3 bloktan oluşan apartmanlar, çatı katlarına olası yangın durumunda kaçış yolu oluşturmak için kurulan demir köprülerle birbirine... »
Sign of the City Awards (SotCA) 2019 ödül töreninde 5 ana kategoride 30 ödül sahiplerini buldu. »
Şişli Gülbağ Mahallesi'ndeki 5 katlı binanın çatısında çökme meydana geldi. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.... »
Karaman’da 140 bin dekarlık verimli tarım arazisinin bulunduğu bölgeye çok sayıda mermer ocağı yapılacak. Karaman Milletvekili Atakan Ünver,... »
AB Konseyi Başkanı Charles Michel, "AB Konseyi olarak iklim değişimi ile mücadele konusunda bir anlaşma sağladık. Avrupa'nın 2050 yılına... »
Haberler » Gündem