2 Nisan 2019 tarihli tüm haberler;
Sivas'ta, tarihi Buruciye Medresesi ile Şifaiye Medresesi duvarlarına sprey boyayla yazılar yazıldı. Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca,... »
Küresel doğal gaz tüketimi geçen yıl bir önceki yıla göre yüzde 4,6 artarak 3,9 trilyon metreküpe yükseldi. »
Ekonomide kesintisiz icraat dönemi başlıyor. İstanbul Finans Merkezi'nin fiziki tamamlanma süreci; işin teknik, hukuki, yasal altyapısıyla... »
Raylı sistemler alanında faaliyet gösteren Alstom’un Türkiye Genel Müdürü Arban Çitak, Eminönü-Alibeyköy arasında inşa edilen 10.1 kilometrelik... »
Mustafa Kemal Atatürk'ün 1920'li yıllarda başlattığı ulusal sanayileşme hamlesi kapsamında 82 yıl önce ilk demir ve çelik fabrikasının temelini... »
Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Taşdelen köyünde meydana gelen heyelan nedeniyle bazı evler toprak ve su altında kaldı. Can kaybının yaşanmadığı... »
Winsa tarafından, Türkiye’de üretilen Revotech, kullanıldığı projelerde ve konutlarda ısıtma ve soğutma masraflarının önemli ölçüde azalmasına,... »
EPDK, "Daha önce kurumumuz tarafından yapılan açıklama doğrultusunda tekrar etmek isteriz ki tüketicinin faturasına yansıyan bir artış,... »
Mevlana diyarı Konya'da şehrin en önemli giriş noktalarından birinde bulunan Selçuklu eseri Dokuzun Hanı, 800 yıllık geçmişi ve "şehir kapısı"... »
Haberler » Gündem