20 Haziran 2019 tarihli tüm haberler;
EVA Gayrimenkul Değerleme Proje Değerleme ve Danışmanlık Departmanı Kıdemli Müdürü Evren Tüfekçi, gayrimenkul sektöründeki durağanlık nedeniyle... »
Form MHI Klima Sistemleri, İstanbul’daki ilk konsept mağazasını Bahçelievler’de açtı. Gelişim Mühendislik tarafından hizmete açılan mağazada... »
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sel felaketinin yaşandığı Trabzon’un Araklı ilçesinde incelemelerde bulundu. Bakan Kurum, "13 binamız... »
42. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’un ilk günü yapı sektörünün masaya yatırıldığı ‘Başkanlar Forumu’ ile ‘Turizm ve İnşaat’ başlıklı ‘Yatırım... »
Rize'nin Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerinde, Fırtına Vadisi'nde yapılan kaçak yapıların yıkımında sona gelindi. »
20 Haz2019
yapi.com.tr/AA
Kocaeli'de define avcılarının tahribatı sonucu, 670 yıllık cami kullanılamaz hale geldi. »
Çevre korumaya katkı sağlayan ürünler geliştiren ve bu konudaki bilinçlenmeyi çok önemseyen İzocam, doğru malzeme ile yapılan yalıtım uygulamalarıyla... »
Loda Mobilya, akıllı mobilya teknolojisini hayata geçiriyor. Tüm süreçleri alanında uzman profesyoneller tarafından yürütülen ve AR-GE çalışmalarıyla... »
Türkiye'nin en büyük suni nehri olan 221 kilometre uzunluğundaki Mardin-Ceylanpınar ana kanalının tamamlanmasının ardından Fırat'ın suyunu... »
20 Haz2019
yapi.com.tr/AA
Haberler » Gayrimenkul