16 Temmuz 2019 tarihli tüm haberler;
Greenpeace (Yeşil Barış Örgütü) Akdeniz'in, Avrupa Birliği'nde (AB) yasaklanan tek kullanımlık plastik ürünlerin Türkiye'de de yasaklanması... »
Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin, Cumhuriyet’in ilk toplu konut projesi ve kent merkezindeki ender nefes alma alanlarından olan Saraçoğlu... »
Ege ve Marmara Belediyeler Birliği, siyanürlü altın madeni için Çanakkale’nin Kirazlı-Balaban bölgesinde kesilen 195 bin ağaca dikkat ... »
Yerel İzleme, Araştırma ve Uygulamalar Derneği (Yereliz), Türkiye’nin farklı bölgelerinden 21 belediyenin katılımıyla Belediyeler için Stratejik... »
Kocaeli'nin içme suyunun büyük bölümünü karşılayan Yuvacık Barajı'nda su seviyesi, yüzde 80 olarak ölçüldü. »
Bartın'ın Amasra ilçesinde, Roma Dönemi'ne ait lahit mezar ve mezar kapağına sprey boyayla yazı yazıldı. İlçe Kültür ve Turizm Derneği Başkanı... »
2018 yılında yüzde 4,7 artışla 466 milyon dolar ihracat rakamlarına ulaşan aydınlatma sektörü, 18-21 Eylül 2019 tarihlerinde İstanbul Fuar... »
Türkiye'de inşaatı devam eden 114 adet ceza infaz kurumu bulunuyor. Ayrıca ihale aşamasında olan 23 tane ceza infaz kurumu var. »
Türkiye'de 2019 yılının ilk 7 ayında çıkan, 769 orman yangınında 993 hektar alan zarar gördü. 2009-2018 yılları arasındaki 10 yıllık süre... »
Haberler » Gündem