• Türk Müteahhitler Dünya İkinciliğini Sürdürdü
• Edirne'nin Kalbindeki 333 Yapının Restorasyonunda Sona Geliniyor
• Kamuda Ataması Yapılmayan Mimarlar için Çalışma
• Okul Arazilerinde Rant Tedirginliği
• Depremde Yıkılan Güvenç Apartmanı'na İlişkin 16 Kamu Görevlisine...
• Su Krizi Artarken Madenlere Ruhsat Yağdı
• IQON ile Evinizdeki Özgürlüğünüzü Tasarlayın
• Şişecam Charger by ML System
• Mitsubishi Electric’in Yeni Nagomi Serisi ile Konfor Yeniden...
• Sürdürülebilir Soğutma Teknolojisinde Yeni Dönem: Manyetik...
• VitrA’dan Hijyen ve Konforun Mükemmel Uyumu: V-Care 3 Akıllı Klozet
• Creavit’ten Minimalist Banyolar: Sade ve Düzenli Tasarımlar
• Seranit’ten Ferah ve Aydınlık Mekânlar için Açık Renk Seramik...
• Reyhanlı İlçesi Yolcu Terminali Ve Minibüs Garaj Kompleksi Yapım İşi
• Doğanhisar Şıh 8 Derslik Anaokulu İkmal (TOBB) Yapım İşi
• Tunceli Mazgirt 8 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu ve Ortaokulu...
• Amasya Merkez 12 Derslikli Özel Eğitim Anaokulu Yapım İşi
• Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası ve Polisevi Çatı...
• 4 Grup Malatya Eğitim Kurumları Onarım İşi
• 2025 Yılı Kocaeli İli İzmit Ve Kandıra İlçeleri Yol Yapımı
• Şanlıurfa İli, Birecik İlçesi, Karşıyaka Mahallesi, 125...
Giresun'daki sel felaketinden en fazla etkilenen yerler arasında bulunan Doğankent ilçesinde riskli binalar yıkılıyor. »
Kamu bankalarının birinci el konutlara daha düşük faiz oranı içeren kampanyaları, birinci el konutlardaki stokun eritilmesine ve sektörde... »
İzmir’in Bayındır ilçesinde Kum-Çakıl Ocağı ve Yıkama Eleme Tesisi projesi kurulması için çalışmalara başlandı. »
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ağrı-İran sınırındaki 81 kilometrelik güvenlik duvarı çalışmasının tamamlandığını duyurdu. »
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yurt dışından buldukları 580 milyon dolarlık finansmanla inşaatları tümden durmuş olan Kaynarca-Pendik-Tuzla,... »
Türkiye İMSAD’ın geleneksel ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısının 39’uncusu, ‘Pandeminin Domino Etkisi: COVID-19/EKONOMİ-21’ başlığı altında düzenlendi. »
‘Kuş Cenneti’ olarak adlandırılan Marmara Gölü’nde kuraklık tehlikeli boyutlara ulaştı. Gölde derinlik 40 santimetreye kadar düştü. »
İstanbul’da olası depremde hasar göreceği tahmin edilen risk altındaki binaları belirlemek üzere İBB tarafından başlatılan tarama çalışmaları,... »
2021 yılı YEKDEM başvurusunu yapmayan YEK belgeli üretim tesisleri için YEKDEM başvuru sistemi 21 Aralık'a kadar açılacak ve bu tesisler... »
Haberler » Gündem