21 Eylül 2020 tarihli tüm haberler;
Malatya'da, yaklaşık 700 yıl önce yapılan ve günümüze kalıntıları kalan Şahabiyye-i Kübra Medresesi, başlatılan kazı çalışmalarının ardından... »
21 Eyl2020
yapi.com.tr/AA
İki genç sanatçı Sırma Şiir Okan ve Hatice Akyüz'ün eserlerinden oluşan "Bakılan Görülen Kadar" adlı karma sergi Stoneline Art Gallery'de... »
Fatih Belediyesi tarafından İstanbul surlarının fetihten sonra eklenen kısımlarının yer aldığı Yedikule Hisarı ve zindanları restorasyon... »
Samsun'a yapılması planlanan 900 yataklı şehir hastanesinin ihalesi yapıldı. 2 yıl önce yaklaşık 809 milyon liraya yapılacak olan hastane... »
Önceki kayyum yönetimi döneminde yıkılan Yılmaz Güney Sineması, yeni atanan kayyum tarafından süs havuzuna çevrilerek bir parka dâhil edilecek. »
Talas Belediyesi ve Mimarlar Odası Kayseri Şubesi ile açılan “Talas Belediyesi Mevlana Mahallesi Meydanı Ulusal Fikir Yarışması” kazananları... »
Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından, XIV. İstanbul Uluslararası Mimarlık ve Kent Filmleri Festivali kapsamında düzenlenen... »
Topkapı Sarayı'nın uzun süredir kapalı bölümlerinden "At Rampası" ya da "Büyük Biniş" olarak bilinen ve sadece padişahların at ile geçişine... »
21 Eyl2020
yapi.com.tr/AA
Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği tarafından çimento sektörünün bölgesel dinamikleri ve ülke ekonomisine etkilerini tartışmak üzere... »
Haberler » Gündem