28 Haziran 2021 tarihli tüm haberler;
20 yıl önce hizmete giren Birecik Barajı'nın suyundan Barak Ovası'nı sulamak için yapılan 25 kilometre uzunluğundaki kanal, su sızdırıp... »
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından iki kademeli düzenlenen Büyükada Fayton Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması'nda ödül alan projeler açıklandı. »
Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, İçmeler’de meydana gelen yangında kül olan ormanlık alanın yeniden ağaçlandırılacağını ve imara... »
Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde bulunan tarihi Meryem Ana Manastırı, onarılarak turizme kazandırılmayı bekliyor. »
28 Haz2021
yapi.com.tr/AA
Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev, Rus yatırımcılar tarafından Bodrum'da 83 milyon dolar yatırımla bir spor ve eğlence kompleksinin... »
28 Haz2021
yapi.com.tr/AA
Gümüşhane’de belediye, 729 lüks konut yapmak için temel kazmaya başladı. Arsanın yanındaki 70 yıllık caminin yıkılacak olması mahalle sakinlerinin... »
GAP Bölgesi Turizm Tanıtım ve Markalaşma Projesi kapsamındaki "Mezopotamya" markasının tanıtımı için Şanlıurfa'ya gelen Kültür ve Turizm... »
İnşaat yasaklarının başladığı 15 Haziran tarihinden bu yana denetimleri sıklaştıran Bodrum Belediyesi, 381 inşaatı durdurdu, 27 şantiyeyi mühürledi. »
İstanbul Planlama Ajansı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Etüd ve Projeler Daire Başkanlığı'nın düzenlediği 'Sosyal Merkezler Mimari... »
Haberler » Gündem