2 Eylül 2022 tarihli tüm haberler;
Muğla'da Latmos Dağı'ndaki 10 bin yıl öncesine tarihlenen kalıntıların turizme kazandırılması için çalışma yürütülüyor. »
Peyzaj mimarı Sunay Erdem, Türkiye'nin gündeminde olan Uzungöl turizm bölgesi için iyileştirme projesi hazırladı. »
Milli Saraylar Başkanlığına ait koleksiyonlar arasında yer alan, zarafetiyle göz kamaştıran aydınlatma araçlarının bakım ve restorasyonları,... »
2002 yılında 33 bin 487 dekar arazi varlığına sahip olan Atatürk Orman Çiftliği, son 20 yılda 382 dekar azalarak 33 bin 105 dekara düştü. »
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy Kentsel Dönüşüm Alanı’nda beşinci etabın yapım ihalesini de sonuçlandırdı. »
Alarko Carrier'ın, geri dönüşümün önemine dikkat çektiği "Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması"na katılım için son tarih 25 Eylül 2022. »
İstanbul Kadıköy'de ‘Küçük Dolmabahçe’, ‘Saray Yavrusu’ ve ‘Perili Köşk’ gibi adlarla anılan tarihi Ragıp Paşa Köşkü, alacaklı olan Türkiye... »
İZODER, elektrik ve doğal gaz zamları sonrası yaptığı açıklamada, artan enerji fiyatlarından etkilenmemeleri için vatandaşları yalıtım yapmaya... »
Denizli’de 24 yıl önce dönemin Belediye Başkanı Ali Marım tarafından dar gelirliler için toplu konut alanı olması amacıyla satın alınan... »
Haberler » Gündem