• Edirne'de 6 Asırlık Handaki Restorasyon Eylül Sonunda Bitiyor
• Uzundere, İzmir'in Hafriyat Çöplüğüne Dönüştü
• İzmir'de Planlı Su Kesintisi 31 Ağustos'a Kadar Uzatıldı
• Türkiye’nin En Büyük Atık Su Tüneli Hatay’da İnşa Ediliyor
• Yanan Ormanların Yeşertilmesinde ‘Ekolojik Denge’ Uyarısı
• IQON ile Evinizdeki Özgürlüğünüzü Tasarlayın
• Şişecam Charger by ML System
• Mitsubishi Electric’in Yeni Nagomi Serisi ile Konfor Yeniden...
• Sürdürülebilir Soğutma Teknolojisinde Yeni Dönem: Manyetik...
• VitrA’dan Hijyen ve Konforun Mükemmel Uyumu: V-Care 3 Akıllı Klozet
• Creavit’ten Minimalist Banyolar: Sade ve Düzenli Tasarımlar
• Seranit’ten Ferah ve Aydınlık Mekânlar için Açık Renk Seramik...
• Reyhanlı İlçesi Yolcu Terminali Ve Minibüs Garaj Kompleksi Yapım İşi
• Doğanhisar Şıh 8 Derslik Anaokulu İkmal (TOBB) Yapım İşi
• Tunceli Mazgirt 8 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu ve Ortaokulu...
• Amasya Merkez 12 Derslikli Özel Eğitim Anaokulu Yapım İşi
• Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası ve Polisevi Çatı...
• 4 Grup Malatya Eğitim Kurumları Onarım İşi
• 2025 Yılı Kocaeli İli İzmit Ve Kandıra İlçeleri Yol Yapımı
• Şanlıurfa İli, Birecik İlçesi, Karşıyaka Mahallesi, 125...
Irak'ın başkenti Bağdat, 20 yıllık çatışma ve şiddet olaylarının ardından Türk şirketlerinin de yer aldığı çeşitli imar çalışmalarına sahne oluyor. »
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında depremde yıkılan evlerin yeniden yükselmeye... »
TÜİK, Temmuz - Eylül 2023 (3. Çeyrek) dönemine ilişkin işgücü istatistiklerini açıkladı. Mevsim etkisinden arındırılmış işsizlik oranı yüzde... »
Yargı, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin açtığı dava sonucunda Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi’nin ikinci planının da yürütmesini... »
Şişecam, 11-14 Kasım 2023 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Avrasya Cam Fuarı’na katıldı. Şişecam, dört gün süren... »
Kemerköy’deki yapılaşmaya İstanbul 12. İdare Mahkemesi’nden de iptal kararı geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın... »
Bostik “Pasif Yangın Koruyucu” ürünleri ile alevlerin yayılmasını önleyerek, insan hayatını ve yapıları koruyor. »
Tarihinin en kapsamlı restorasyon çalışmasının yapıldığı Haydarpaşa Garı'nın, bir filmdeki görüntüsünden yola çıkılarak özgün haline dönüştürülen... »
Türkiye yenilenebilir enerjide atılıma odaklanırken, uygulama dönemi devam eden Hidrojen Vadisi Projesi ile sanayiden tarıma, otomotivden... »
Haberler » Dünyadan