• Konut Satış İstatistikleri Açıklandı
• İnşaat Üretim Endeksi Açıklandı
• İliç Maden Kazası Komisyonu Taslak Raporunu Tamamladı
• İtfaiye Binası Vaadiyle 70 Milyonluk Rant
• İzmir’in 40 Farklı Yerinde Jeotermal İhalesi Yapılacak
• 96 Kişinin Yaşamını Yitirdiği Apartmana Ruhsat Veren Kamu...
• Kadıköy Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması
• Tarihi Çevrede Çağdaş Tasarımlar Öğrenci Yarışması
• Murat Artu ve Mimarlık Tutkusu Öğrenci Yarışması / 2025
• TEKNOFEST Mimari ve Görsel Tasarım Yarışması
• 7. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması
• BursaSMD Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışması Mimarlık Pavyonu
• Zamansız Denge Temalı Birleşen Zihinler Öğrenci Proje Yarışması
• Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, İkizce Mahallesi, 3. Bölge...
• Belediye Hizmet Binası İnce İşleri
• Sıfır Atık Noktası Binası Yapımı
• Bursa İli Gemlik İlçesi Celal Bayar Anadolu Lisesi Çatı Onarım İşi
• 2025 Yılı Muhtelif Cadde ve Sokaklarda Fırçalı Beton Uygulama İşi
• Yol Şevinin Yapılması (Sert Kayanın Kazılması, Yamaç Stabilizesi...
Türkiye'nin inşaat malzemesi sanayi üretimi yılın 9 ayında, önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 1,7 arttı. »
2. Depreme Dayanıklı Binalar Fuarı ve Zirvesi, 18 - 21 Aralık 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. »
Doğayı tahrip eden sermaye projelerine karşı alınan yürütmeyi durdurma kararları Bakanlık eliyle boşa düşürülüyor. »
İstanbul Pendik’e bağlı Kurna Mahallesi’nde özelleştirme kapsamındaki bir arsa için Cumhurbaşkanı Kararı ile imar planı değiştirildi. »
Kahramanmaraş merkezli depremlerde Nurdağı ilçesinde yıkılan, 26 kişinin öldüğü binaya ilişkin davada, aralarında eski Nurdağı Belediye... »
Antalya’da bir hafta içinde yaşanan iki depremden sonra uzmanlar kentin depreme hazır olmadığını söyledi. Riskli bölgelere dikkat çeken... »
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının ilgili kuruluşu İller Bankası Genel Müdürlüğü (İLBANK) 6 Şubat 2023'teki depremlerden... »
ÇMO İzmir Şubesi, Gaziemir’deki nükleer atıkların çimento fabrikasında yakıldığı iddialarını Bakanlığa sordu. »
Antalya'nın Demre ilçesindeki Aziz Nikolaos Kilisesi'nin iki katlı ek yapılarında yürütülen kazı çalışmalarında lahit bulundu. »
Haberler » Gündem