Bien Seramik, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte evini yenilemek ya da baştan yaratmak isteyenler için bir kampanya başlatıyor. Firma, 15-30 Haziran 2011 tarihleri arasında Bien bayilerinden Bonus Card’la taksitli ya da peşin alışveriş yapan herkese yüzde 5 Bonus verecek.
Ürünlerini 100’ün üzerinde bayisi, 3 binin üzerinde satış noktasıyla tüketicilerin beğenisine sunan ve ihracat yaptığı ülke sayısını 42’ye yükselten Bien Seramik, Türkiye pazarında da iddiasını sürdürmek amacıyla Kuşadası’ndan sonra Eskişehir’de mağaza açtı.
Bien, seramik ustalarının ustalık yapabilmeleri için gerekli olan ‘Mesleki Yeterlilik Belgesi’ne sponsor oluyor.
Bien, UNICERA Fuarı’nda Bien Seramik’in tasarımlarının yanı sıra, yeni kurulan Bien Banyo’nun yeni koleksiyonlarını da ziyaretçilere tanıtacak.
Bien Seramik’in ahşap görünümlü koleksiyonu temizlikle sıcaklık duygusunu yan yana sunuyor.
Bien Seramik Başdanışmanı M. Aykut Bulut, evleri için seramik araştıranlara bu yılın trendlerini anlattı. 2011’de dijital teknolojinin olanaklarını kullanan, doğallığı ve canlı renkleri ön plana alan tasarımlar yaşam alanlarımızı güzelleştirecek.
Dijital teknolojiyle yer ve duvar karolarına yepyeni bir yorum getiren Bien Seramik, tüm yüzeylere yeniden hayat veriyor. Artık mermerler daha canlı, rölyef yüzeyler kusursuz görünüyor.
Bien Seramik’in 40x120 cm ebadında tasarladığı 2018 yeni duvar karoları, mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor ve özel ölçüleriyle yenikçi mekanlar yaratmaya yardımcı oluyor.