Evdeki hesap her zaman çarşıya uymuyor; mühendis en güzel evi, odayı, merdiveni yaratayım derken ufak bir hesap hatası yapıyor ve olanlar oluyor…
Çanakkale Savaşları Müzesi, onarım çalışması kapsamında 2006 yılında kapatıldı, 9 yıldır da açılamadı. Müzede şimdi de su sızıntısı sorunu yaşanıyor.
'Uluslararası Nilüfer Kültür Çalıştayları Serisi-1' sona erdi. Çalıştay Gölyazı’da yapılacak olan müze park projesi için rehber olacak.
Kırşehir'in Kaman ilçesindeki Kalehöyük Arkeoloji Müzesi'nde, Osmanlı, Selçuklu, Bizans, Roma, Frigya, Hitit ve Asur uygarlıklarına ait çok sayıda tarihi eser sergileniyor.
Haseki Hastanesi acil giriş kapısı cadde üzerine alındı! Araçlar kaldırımda, yayalar caddede!
Güney Marmara’nın akciğerleri olan Kapıdağ’da rüzgar enerji santralleri nedeniyle talan edilen ormanların yanı sıra, bölgenin tarihi dokusu da zarar görüyor.
Kağıthane-Nurtepe Mahallesi, Osmanpaşa Caddesi'nde 6 katlı boş binanın iş makineleri ile yıkımı sırasında çöken kat, yan binanın arka cephesine çarpıp, bahçesine devrildi.
TBMM’nin Ayrancı girişinde önceki gün açılışı yapılan yeni nizamiye binasının 2 milyon 79 bin TL’lik maliyeti dikkat çekti.