Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan oldu.
Akdeniz ve Orta Doğu'da güncel mimarlık/şehircilik araştırmalarını ve projelerini tartışmaya açan CAUMME uluslararası sempozyumu ve PAUMME projeler sergisinin etkinlik programı belli oldu.
Akdeniz ve Orta Doğu'da güncel mimarlık/şehircilik araştırmalarını ve projelerini tartışmaya açan uluslararası sempozyuma bildiri özeti ve mimari proje göndermek için son tarih, 30 Mayıs 2016.
Yıldız Teknik Üniversitesi, Girne Amerikan Üniversitesi ve Katar Üniversitesi işbirliğinde ikincisi düzenlenen CAUMME (Contemporary Architecture & Urbanism in the Mediterranean & the Middle East) uluslararası sempozyumu, 23-25 Ekim 2014 tarihlerinde Kıbrıs, Girne Amerikan Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek.
Mayıs ayından itibaren yürürlüğe girecek olan Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun, gayrimenkul sektöründe köklü değişiklikleri beraberinde getiriyor. Kanunun getirdiği önemli düzenlemelerden biri de 'cayma hakkı' olacak.
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cazibe Merkezleri Programı kapsamında bugün itibarıyla 15 milyar 412 milyon liralık ön talebin Kalkınma Bankasına ulaştığını, bu çerçevede 93 bin kişiye istihdam öngörüldüğünü bildirdi.
Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde 23 ili kapsayan Cazibe Merkezleri Programı uygulama esasları belirlendi.
Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi· Cazi·be Merkezleri· Programı, Yatırım ve Destek Hamlesi projesi kapsamında toplam 121 ön kayıt başvurusu alındı. Bölgede yatırımın artırılması, işsizlik sorunun çözülmesi planlanıyor.