KELİME:

TARİH SEÇ:

ETİKET SEÇ:

Listele
B
Bafa ve Azap Gölleri Yok Olma Tehlikesiyle Karşı Karşıya

Latmos Dağları’na komşu sulak alanlar iklim krizi ve insan faktörleri nedeniyle kuraklık tehdidi altında. Sekiz aydır yağışın olmadığı bölgedeki vahşi sulama, maden faaliyetleri, evsel ve endüstriyel atıklar kuraklığı tetiklerken kirliği artırıyor.

Bafa'da Korkunç Gelişme!

Ege Bölgesi'nin en büyük gölü olan Bafa'daki kirlilik üst düzeye ulaşırken göldeki yeşil peltemsi görüntüden sonra da şimdi de köpürme başladı.

Bafa'daki Kirliliği Sonunda Gördüler

Muğla'nın Milas ile Aydın'ın Söke ilçeleri sınırlarında bulunan Bafa Gölü'ndeki kirlilik, yetkililer tarafından yerinde incelendi.

Bafra Gölü Kuraklık ve Kirlilik Tehdidi Altında

Muğla'nın Milas ilçesinde bu yıl yağışların yetersiz olması ve yaşanan kirlilik, Bafa Gölü kıyılarını tehdit ediyor.

Bafra Lighting Yeni Bahçe Aydınlatmaları

Bafra Lighting, baharı birbirinden şık bahçe ve veranda aydınlatmaları ile karşılıyor.

Bağ Köşkü Etnografya Müzesine Dönüştürülüyor

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan ve yıkılmaya yüz tuttuğu için 27 yıl önce Dicle Üniversitesi yerleşkesine taşınan Bağ Köşkü'nün müzeye dönüştürülmesi için çalışmalar yapılıyor.

Bağbozumuna Uzanmak: Bağarası Kanepe

Bağbozumu dönemlerinden esin alarak vücut bulan Faruk Malhan tasarımı Bağarası kanepe, asma altında geçen akşamüstü saatlerinin dinginliğini yaşam alanlarınıza taşıyor. Bağarası kanepe sedirlerden ilham alan şekli ve incelikle işlenmiş dokusuyla dikkat çekiyor.

Bağcılar ile Kabataş Arası 32 Dakika Olacak

Bağcılar ile Kabataş arasını 32 dakikaya indirecek olan metro inşaatının 4'te 3'lük bölümü tamamlandı.