Başakşehir'de, sanayi sitesinde bulunan bir iş merkezinin en üst katındaki depoda çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.
Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 6 katlı fabrikada çıkan ve 70 saatte söndürülebilen yangına ilişkin incelemeler sürüyor.
Tamamlandığında İstanbul'un en büyük millet kıraathanesi olacak Başakşehir Millet Kıraathanesi Mart ayında açılacak.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesinden Temmuz 2019'dan sonra devralınan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı'nın bu yıl hizmete alınacağını bildirdi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'ndaki çalışmalara ilişkin, "Yüzde 5 olan ilerlemeyle, 22 Mayıs 2020'de devraldığımız projeyi yüzde 72 seviyesine getirdik." dedi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'na ilişkin, "Bu metro hattını da vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılamak doğrultusunda üzerimize aldık." dedi.
Başak Çatı & Cephe Sistemleri, geliştirdiği ürünlerde bu bilinçle, doğayı ve çevreyi korumayı temel alıyor, çatı ve cephe görünümlerinde alternatif çözümler üretmeye devam ediyor.
Başaran Yatırım Holding’in Türkiye’deki 2. oteli olan Ramada Plaza Trabzon, Trabzon’un uluslararası ve Karadeniz’in en büyük yatak kapasitesine sahip tek beş yıldızlı turizm ve kongre oteli olma özelliği taşıyor. Otel, 350 odası, 1000 kişilik kapasitesiyle bölgeye konaklama olarak katkı sağlıyor.