Akfen Holding Yönetim Kurulu'nun kararı ile Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın Akfen, Holding’in yeni CEO’su olarak atandı.
Akfen Holdingin tüm bağlı ortaklık ve iştiraklerinde 2010 yılında büyüme sağlandı. Akfen Holding, Kamuoyu Aydınlatma Platformunda (KAP) Aralık 2010 Yatırımcı Raporunu açıkladı.
Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, bağlı ortaklığı Akfen Gayrimenkul Ticareti ve İnşaat A.Ş'nin, Hollanda'daki Russian Hotel Investment BV ve Russian Property Investment BV şirketlerindeki hisselerini artırdığını duyurdu.
İstanbul'a yapılacak 3. Havalimanı ihalesine katılacaklarını belirten Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Yumurtalık'ta kömür santralına başlayacaklarını, Esenboğa’da otel yapacaklarını söyledi
Akfen İnşaat tarafından Kamu-Özel İşbirliği modeliyle yapımı tamamlanan Tekirdağ İsmail Fethi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi hizmete açıldı.
Tüpraş İzmit Rafinerisi'nin 232.5 milyon dolar değerindeki desülfrizasyon ünitesi inşaatını üstlenen Akfen İnşaat, Tüpraş Kırıkkale Rafinerisi'nin
Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek’te hayata geçirilen İncek Loft projesinde ilk daire teslimlerine 6 ay kaldı. İncek’in en büyük konut projesinde yaşam Nisan 2016’da başlıyor.
İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (İSKİ) en az 50 milyon euroya mal olacak iki ihalesi, Kamu İhale Kurulu (KİK) engeline takıldı. İSKİ'nin Silivri Atıksu ve Selimpaşa Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı için açtığı ihaleler, birçok ihale kuralına uyulmadığı gerekçesiyle iptal edildi.