AVM Ziyaretçisi Büyüteç Altında



Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD), Akademetre işbirliğiyle gerçekleştirdiği 'AVM Tüketici Algı Araştırması – II'nin sonuçlarını 11 Ocak Salı günü Swissotel’de yapılacak sunum ve panelle kamuoyu ile paylaşacak. AYD Başkanı Hakan Kodal’ın açılış konuşması ile başlayacak toplantıda, araştırma metodolojisi ve rasyoneli Akademetre CEO’su Dr. Halil İbrahim Zeytin tarafından sunulacak.

Araştırma sonuçlarının değerlendirileceği panele; JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş,  AMPD Başkanı ve TeknoSA Genel Müdürü Mehmet Nane,  TÜAD Başkan Yardımcısı Temel Aksoy, AYD Başkan Yardımcısı ve Corio Genel Müdürü Koray Özgül ve Pradera Türkiye Genel Müdürü Alison Rehill Ergüven panelist olarak katılacak.

18 ilde gerçekleştirildi

Araştırma, Türkiye genelinde 18 ilde gerçekleştirildi. Araştırma kapsamına alınan illerde, 1 yıldan uzun süreli açık olan en az 25 bin m² kiralanabilir alana sahip 2 AVM’nin bulunması ön koşulu arandı. Araştırmanın gerçekleştirildiği 18 il, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Konya, Antalya, Gaziantep, Mersin, Diyarbakır, Kocaeli, Kayseri, Aydın, Denizli, Tekirdağ, Eskişehir, Trabzon ve Erzurum olarak sıralandı.