Başkent’ten Metro Müjdesi



Hatay’a kadar uzanan Üçyol-Üçkuyular hattının üç istasyonu için keşif artışı talebine onay bekleyen Büyükşehir Belediyesi, İçişleri Bakanı Muammer Güler’den sevindirici haber aldı.

Üçyol-Üçkuyular metro hattının İzmirspor-Hatay istasyonları için gelen keşif onayının ardından metroda geriye kalan Poligon, Göztepe ve Üçkuyular istasyonlarının yolunu açacak kritik talebin takibi için Başkent’te giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bakan Güler’le yaptığı görüşmeyi anlattı.

Ege'de Son Söz'ün haberine göre, bakanlık çıkışında kısa bir açıklama yapan Başkan Kocaoğlu, “Sayın Bakan’la, metro inşaatına ilişkin onay bekleyen ikinci keşif artışı talebimizi görüştük. Kendileri konuyu Pazartesi günü Bakanlar Kurulu’na götüreceğini söyledi. İlgi ve destekleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.