İstanbul Proje Yönetim Derneği (İPYD)'nin en önemli etkinlikleri arasında yer alan Dinamikler Kongresi'nin on dördüncüsü 22-23 Mart 2013 tarihlerinde İstanbul Sheraton Maslak Otel'de gerçekleştirilecek.
Türkiye'de proje yönetimi konusunda her sene düzenli olarak gerçekleştirilen ilk ve tek kongre olma özelliğini taşıyan etkinlik, değişik sektörlerden yaklaşık 500 üyeye sahip İPYD tarafından düzenleniyor. Her sene farklı bir tema ile düzenlenen kongrenin bu seneki teması ise "Az ile Daha Fazla / Doing More with Less" olarak belirlendi.
Kongrede değişik sektörlerden 40'a yakın konuşmacı farklı bakış açılarını ve tecrübelerini katılımcılarla paylaşacak. Her sene yükselen bir grafikle gerçekleştirilen kongrede 'proje yönetimini bir meslek olarak kabul ettirmek ve bilinirliğini artırmak' amaçlanıyor.
Kayıt, sponsorluk bilgilerine ve güncel programa etkinliğin internet sitesinden ulaşabilirsiniz.