GYODER Dünya Gayrimenkul Sektörünün Liderlerini “V.Gayrimenkul Zirvesi” İçin İstanbul’da Buluşturuyor
Geleneksel Gayrimenkul Zirvesi’nde tüm gayrimenkul sektörü buluşuyor.
Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından düzenlenen gayrimenkul zirvelerinin beşincisi 9-10 Mayıs tarihinde Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilecek.
Globalleşen gayrimenkul sektörüne entegre olan Türk gayrimenkul sektörünün mevcut durumunun değerlendirileceği “V.Gayrimenkul Zirvesi” ne dünyanın önde gelen gayrimenkul şirketlerinin CEO ve üst düzey yöneticileri katılacak.
Ev sahibi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştireceği zirveye katılacak sektör liderleri, “Gayrimenkul Sektöründe Kurumsallaşma, Yabancı Sermaye, Konut Sektöründe Büyüme ve Yeni Trendler ile Uzun Vadeli Konut Finansmanı” hakkında
deneyimlerini aktaracaklar.
Zirve’de Gayrimenkul yatırımları ve GYO’ların küreselleşmesi, AB sürecinde sektörün özellikle kurumsallaşması ve yabancı sermaye, konut sektöründe büyüme ve yeni trendler ile uzun vadeli ipotekli konut finansmanı gibi konuların ele alınacağı
belirtilen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Haluk Sur, “Gayrimenkul Zirvesi’nde sektör temsilcilerini uluslararası gayrimenkul yatırımcılarıyla buluşturarak, sektörün bugunkü durumunu ve ortak sorunlarını detayları ile ele alacak,
geleceğe dönük beklentilerimizi dile getirecek ve çözüm önerilerini değerlendireceğiz”
dedi.
Zirveye, 76 ülkede 20 binin üzerinde üyesiyle kent planlaması, kentsel büyüme ve gelişme konularında akademik çalışmalar yapan Urban Land Institude (ULI),gayrimenkul sektörünü geliştirmeyi ve sektörde küresel iletişimin sağlanmasını kendine misyon edinmiş ve bünyesinde bulundurduğu çok sayıda gayrimenkul şirketi, yatırımcı ve akademisyen ile büyük bir güç oluşturan National Association of Real Estate Investment Trusts (NAREIT) ve European Public Real Estate Association (EPRA) gibi uluslar arası kuruluşlar da destek veriyor.
Dört ayrı oturum
“V. Gayrimenkul Zirvesi”nde Gayrimenkul Sektöründe Küreselleşme, AB Sürecinde Kurumsallaşma ve Yabancı Sermaye, Konut Sektöründe Büyüme ve Yeni Trendler ile Uzun Vadeli Konut Finansmanında Son Gelişmeler ana başlığında dört ayrı oturum gerçekleştirilecek.