Akyürek Elmas Mimarlık Erkul Binalarını Tamamladı
Türkiye nin en hızlı gelişen Kozmetik Firmalarından olan Erkul’un Avcılar da 36.000 m2 lik modern ofis ve üretim binası tamamlandı. Erkul Koz

b>Türkiye nin en hızlı gelişen Kozmetik Firmalarından olan Erkul’un Avcılar da 36.000 m2 lik modern ofis ve üretim binası tamamlandı.
Es Ecza Deposu Lüleburgaz ve Trabzon Hedef Holding' in Trabzon ve Lüleburgaz'da yaptırdığı Es Ecza depo ve ofis binaları tamamlanarak 2004 yazında hizmete girdi. 2,000 m2 lik binalar İlaç firmaları ile Eczaneler arasındaki mal akışını en hızlı şekilde sağlamayı amaçlamaktadır. İlk üç aksta ofis, servis ve sevkiyat alanları, arka bölümde mal giriş, depo ve paketleme bölümleri bulunmaktadır. ![]() DEVAM EDEN PROJELER Devrim Matbaacılık Çorlu da yeni tesisine geçmeye hazırlanan Devrim Matbaacılığın Ofis, giriş ve yardımcı tesislerinin tasarımına Mart ayında başlandı. Binaların bu yıl içersinde tamamlanması planlanıyor. Dayvak (Türktıpsan) Serum Fabrikası Projeleri hazırlanan Türkiye'nin en modern Serum üretim tesisin inşaatı Ankara Akyurt’ta devam etmekte. Vona-Sönmez tarafından taahhütü yapılan tesisler 2004 yılı sonuna kadar tamamlanacak. Serum Fabrikası çelik işleri tamamlanmış olup, cephe ve çatı kaplamaları da tamamlanmak üzeredir. Hijyenik açıdan 1000-100.000 klas arası mekanların bulunduğu iç bölümler sonbaharda tamamlanacak.
Seayou – Bodrum Bodrum Kadıkalesinde projesi yapılan devretatil evlerinin inşaatı başlıyor. www.seayou.com.tr
|