Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Aydın’da Depremin Ardından Tarlalarda Çatlaklar Oluştu

Aydın’ın Germencik ilçesinde 4 büyüklüğündeki deprem sonrası tarlalarda oluşan dev çatlaklar endişe ve korku yarattı.

yapi.com.tr
Aydın’da Depremin Ardından Tarlalarda Çatlaklar Oluştu

Aydın'ın Germencik ilçesinde dün akşam saatlerinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Korkutan depremin ardından Aydın’ın Germencik ilçesinde tarlalarda dev çatlaklar oluştu.

Sözcü’den Yaşar Anter’in haberine göre; Aydın Çevre Mücadelesi gönüllüsü ve Germencik Çevre ve Doğa Derneği Sözcüsü Uzman Doktor Metin Aydın, dikkat çeken uyarılarda bulundu.

Dr. Metin Aydın konu ile ilgili yaptığı açıklamada jeotermal tehlikeye dikkat çekti. Aydın şu ifadeleri kullandı:

“Germencik’te deprem oluyor, başlangıç noktası jeotermal santral. Germencik’te toprak yarılıyor-göçüyor, başlangıç noktası jeotermal santral. Germencik’te gökten asit yağıyor, başlangıç noktası jeotermal santral.

Sözün özü; Aydın’da gök kubbe-topraklar yarılıyor göçüyor, başımıza asit-taş yağıyor, bastığımız- yaşadığımız topraklar göçüyor, Aydın büyük felakete adım adım- göz göre göre yaklaşıyor.

Ama Aydın ili topyekün sus pus olmuş, sanki hipnoz olmuş olan biteni öylesine izliyor. Jeotermalin çevreye, sağlığa, sürdürülebilir yaşama zararlı olduğunu anlamanız için Aydın’da daha nelerin olması gerekir?”

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/aydinda-depremin-ardindan-tarlalarda-catlaklar-olustu_207118.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!