Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Otoyol Gişelerinde Paralı Geçiş Sona Erdi

Trafikteki yoğunluğu ve salınan egzoz gazı ile oluşan hava kirliliğini azaltmak amacıyla İstanbul-Ankara arasındaki otoyol nakit ödemeli sistem dün (30 Haziran) geceden itibaren kaldırıldı. Tüm geçişler OGS ve KGS ile yapılacak.

CNN Türk
Otoyol Gişelerinde Paralı Geçiş Sona Erdi

Trafikteki yoğunluğu ve salınan egzoz gazı ile oluşan hava kirliliğini azaltmak amacıyla İstanbul-Ankara arasındaki otoyol nakit ödemeli sistem dün (30 Haziran) geceden itibaren kaldırıldı. Tüm geçişler OGS ve KGS ile yapılacak.
    
Uygulamadan haberi olmayan bazı sürücüler, gece yarısından sonra gişelerin önünde beklemek zorunda kaldı.

Sürücüler, ancak gişelerdeki OGS ve KGS satış noktalarına başvurarak geçiş yapabildi.

Kart satış ve dolum işlemleri, İstanbul Çamlıca-Ankara Akıncılar istasyonları ile trafiği yoğun bağlantı yollarındaki gişe alanlarında yapılacak.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada ayrıca, "Köprü ve otoyol geçiş ücretlerinde, sürücülerin zaman kaybını önlemek, trafikte akışı sağlayarak kuyrukları en aza indirmek, gişelerdeki "dur-kalk"lara son vermek için OGS kullanıcılarına uygulanan yüzde 20 indirimden, 1 Temmuz'dan itibaren kamyon ve TIR gibi ağır vasıtaların da yararlanacağı" belirtildi.

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/otoyol-giselerinde-parali-gecis-sona-erdi-_80832.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!