Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde Yangın

İstanbul’da Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde polyester üretimi yapan fabrikada çıkan yangın söndürüldü.

yapi.com.tr/DHA
Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde Yangın

Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi Vakum Caddesi'nde polyester üretimi yapan bir fabrikada saat 10:15 sıralarında yangın çıktı. Alevleri görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri fabrika çevresinde güvenlik önlemi alırken alevlerin fabrikanın arka bahçesinde bulunan paletlerden çıktığı ve fabrikaya sıçradığı öğrenildi.

Fabrika çalışanları tahliye edilirken yangın ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çalışmasıyla söndürüldü. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında fabrikada hasar meydana gelirken ekipler yangınla ilgili soruşturma başlattı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tuzla-deri-organize-sanayi-bolgesinde-yangin-_208300.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!