Ankara’daki doğalgazlı araç sayısı 600’den 1090’a çıktı. Havaya salınan gaz açısından doğaya minimum düzeyde zarar veren doğalgazlı otobüsler, yakıt tasarrufu açısından da diğer yakıt türlerine göre yüzde 30-35’lik kazanç sağlıyor.
Estetik modelleriyle banyolarınıza eşsiz çözümler sunan Creavit’in modellerinden Verti, banyolarına ahşabın şık ve doğal görünümünü sunmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor.
Tureks Stone, yeni koleksiyonu Dimensions’ı tüketicilerinin beğenisine sunuyor.
ABD ve Avrupa pazarlarındaki kriz nedeniyle iki yıldır ihracatta durgun bir dönem geçiren doğaltaş sektörü, İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı - MARBLE 2011'e hazırlanıyor. Fuarda bu yıl özellikle Ortadoğu ülkelerinden gelecek alım heyetleriyle yüksek miktarda iş bağlantısı yapılması bekleniyor.
Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Arslan Erdinç, Türkiye'nin doğaltaş ihracatında ekseninin ABD'den Çin'e kaydığını belirtti. Ege İhracatçı Birlikleri tarafından milli katılım organizasyonu düzenlenen Çin Xiamen 2011 Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı ile ilgili yazılı açıklama yapan Erdinç, 39'u milli katılım kapsamında 41'i ise
Türk doğal taş ihracatçıları, Çin'in Şanghay şehrinde, Türkiye millî katılımı Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) tarafından sağlanan 16. Çin Uluslararası Doğaltaş ve İşleme Teknolojileri Fuarı'ndan (Stonetech 2009) memnun döndü.
Ege Maden İhracatçıları Birliği, doğaltaş sektöründe dünyanın en büyük üç fuarından biri olan ve mimarların yoğun ilgi gösterdiği Verona Marmomacc Uluslararası Doğaltaş Fuarı ile eş zamanlı olarak, 26-29 Eylül 2018 tarihleri arasında Verona’ya “Sektörel Ticaret Heyeti” organizasyonu düzenleyecek.
Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Arslan Erdinç, Ocak-Ekim 2012 döneminde 1 milyar 550 milyon dolar doğaltaş ihracatı gerçekleştirildiğini, yıl sonuna kadar bu rakamın 2 milyar doları aşacağına inandıklarını bildirdi.