Emniyet güçlerinin herhangi bir yürüyüş ve gösteriye izin vermemesi nedeniyle son günlerde tartışmalı olayların yaşandığı Taksim'de 17.30 ve 19.00'da iki farklı grup toplanacak.
Rusya'daki bazı banka ve kurumların, dünyanın en büyük enerji şirketi Saudi Aramco’nun halka arzına yatırım yapmak istediği bildirildi.
Avusturyalı parke devi Kaindl, birbirinden özel koleksiyonlarıyla kullanıcılarının hayal güçlerini zeminlere yansıtmalarına olanak sağlıyor. Geleneksel motifleri yenilikçi çizgilerle harmanlayarak zemin sektörüne yeni bir soluk getiren Kaindl, kullanıcının beğeni ve kişisel özellikleri ile bir bağ kurabileceği alternatifler sunuyor.
Dünya Çevre Günü'nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından deniz altından çıkarılan atık malzemeler Kadıköy iskelesinde sergilendi.Su altından çıkan televizyondan dizüstü bilgisayara, bebek arabasından bisiklete kadar çok sayıda eşya görenleri şaşırttı.
ABank'ın yeni sahibi olan Katarlılar hiperaktif bir yatırım politikası izliyor. Dünyanın üçüncü büyük doğalgaz rezervinin sağladığı zenginlikle dünyanın dört bir yanında birçok sektöre milyarlarca dolar akıtıyor.
Göztepe Parkı'na cami yapılmasına karşı, İstanbul 5. İdare Mahkemesi'nin verdiği yürütmeyi durdurma kararına Büyükşehir Belediyesi "Dini tesis gerekli" diyerek itiraz etti.
"Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ile Göztepe Parkı’na cami meselesini konuştuk."
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Kadıköy Belediyesi arasında tartışmalara yol açan Göztepe Parkı’nın bir kısmının, dini tesis alanı olarak inşaata açılması ile ilgili İstanbul 5’inci Bölge İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı verdi.