• İletişim Başkanlığı: Elektrik Kaynaklı Orman Yangınları...
• Kapasite Artışı İzni Verilen Taş Ocağına Karşı İmza Kampanyası
• "Türkiye, Nükleer Regülasyon ve Güvenlik Standartlarında...
• Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne 6,6 Milyon TL Atık Su Cezası
• “Şirketlere Fiilen Kirletme Hakkı Tanınmış Oldu”
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
• Sinema Tarihi Müzesi ve Kültür Adası Yapım İşi
• Kocaeli İli Dilovası İlçesi Tavşancıl Mahallesi Kentsel...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevkii 16 Bölge...
• Malabadi Tabiat Parkı Çevre Düzenleme Ve Aydınlatma Yapım İşi
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
AB vatandaşları için 1 Ocak 2015 itibariyle enerji verimliliğinde yeni bir dönem başladı; evlerde ve iş yerlerinde kullanılan cihazlara... »
Ürününüzün herhangi bir standardı yoksa, mevcut standartlardan sapma gösteriyorsa veya tamamen inovatif bir ürünse AB pazarına girebilmek... »
AB’nin “sıfır atık” programı, döngüsel ekonomi için yasal çerçeve oluşturuyor. Üye ülkeler 2030’a kadar belediye çöplerinde yüzde 70, ambalaj... »
Türkiye’deki KOBİ’leri Avrupa’da temsil etmeyi ve ihracat atılımına katkıda bulunmayı hedefleyen TÜRKONFED'in Brüksel temsilciliği açıldı. »
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 680 bin tehlikeli işyeri bulunduğunu söyledi. Bakan Çelik, bu işyerlerinden 470 bininin henüz... »
AB Komisyonu, Sonbahar Ekonomik Tahmin Raporu’nu açıkladı. Rapordaki veriler Avrupa ekonomisi için pek iç açıcı değil. »
İrlanda hükümetinin AB ve IMF'ye verdiği söz gereği suya vergi koyması ülkede büyük bir tepkiyle karşılandı. Yasa tasarısına karşı çıkan... »
Manisa'nın Soma ilçesi için hazırlanan "Akıllı Kentler" projesi, Avrupa Birliği Araştırma, Geliştirme ve Yenilik Çerçeve Programları kapsamında... »
AB liderleri, karbondioksit emisyonunu 2030'a kadar yüzde 40 azaltmak konusunda uzlaştı. »
Haberler » Gündem