• Antalya Müzesi Binasında Yıkım Başladı
• Küçükçekmece'de 5 Katlı Binada Yangın
• 10 Soruda Emlak Katılım Tasarruf Finansman
• İzmir'in Suyu 16 Kasım'da Sıfırlanacak
• Silivri’nin Toprakları Betona Boğulacak!
• Kanalizasyonsuz Binalar Yükseliyor
• Alaçam’da Altın Madeni Tepkisi
• Otel Yangınında Müdür, Önce Otel Yetkililerini Arayarak ‘Çıkın’ Demiş
• CASA Koleksiyonu ile Power Dressing Tarzına Geçiş
• Artema Minimax ile Her Banyoya Uyumlu Tasarımlar
• Marshall SİL-PAK Silinebilir İç Cephe Boyası
• Kalebodur, Yüzey Teknolojileriyle Tasarımda Devrim Yaratıyor
• Fonksiyonel ve Yenilikçi IQON Mobilyaları
• VitrA'dan Flakeart Koleksiyonu
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• İzmir İli Ödemiş İlçesi Tosunlar, Karadoğan, Suçıktı, Üzümlü...
• Pazarcık Narlı 26 Ocak Ortaokulu Yapım İşi
• Alaplı 500 Kişilik Spor Salonu Yapılması
• Valilik Hizmet Binaları Arşivleri Onarımı Ve Kompakt Dolap...
• Malatya İli Merkez Battalgazi İlçesi Cevherizade Ve İzzetiye...
• Sosyal Tesis Müdürlüğü Sorumluluğunda Bulunan A Ve B Motel...
• Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Cerityeniyapan 105 Ada 2...
İstanbul Serbest Mimarlar Derneği- İstanbulSMD, depremlerden etkilenen ve ihtiyaç sahibi, başarılı mimarlık öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği... »
Mimarlık ve Eğitim Kurultaylarının on ikincisi "Cumhuriyetin İkinci Yüzyılı ve Mimarlık Eğitimi" temasıyla 10-11 Kasım 2023 tarihlerinde... »
Türk Ytong tarafından düzenlenen, bu yılki teması “Plan B: Akıntıya Karşı Bir Mimarlık Okulu” olarak açıklanan Mimari Fikir Yarışması’nın... »
Doğan Hasol, geçtiğimiz günlerde YEM Yayınları’ndan çıkan “Mimarlık Denince” adlı kitabının içeriğini aktarıyor. »
Fırat Kaya’nın kaleme aldığı bu yazının mimarlık eğitimiyle ilgili iki tezi var. Birincisi, eğitimde politik bilinç yoksunluğu, ikincisi... »
YEM Yayın’ın, Prof. Dr. Şengül Öymen Gür tarafından yayına hazırlanan "Mimari Tasarım Eğitimine Çağdaş Önermeler" adlı yeni kitabı çıktı. »
Kadir Has Üniversitesi Mimarlık Bölümü ile üniversite bünyesindeki İstanbul Çalışmaları Merkezi işbirliğinde hayata geçirilen yüksek lisans... »
Maltepe Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından lisans öğrencilerine yönelik düzenlenen "muiscarch’17" uluslararası öğrenci... »
Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin 2016 itibariyle başlattığı eğitim seminerlerinin beşincisi, “Mimari Maket Eğitimi” konusuyla 20–24 Haziran... »
Haberler » Gündem