• Boğaz'daki Kaçak Yapılara Yıkım Kararı
• İletişim Başkanlığı: Elektrik Kaynaklı Orman Yangınları...
• Kapasite Artışı İzni Verilen Taş Ocağına Karşı İmza Kampanyası
• "Türkiye, Nükleer Regülasyon ve Güvenlik Standartlarında...
• Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne 6,6 Milyon TL Atık Su Cezası
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
• Sinema Tarihi Müzesi ve Kültür Adası Yapım İşi
• Kocaeli İli Dilovası İlçesi Tavşancıl Mahallesi Kentsel...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevkii 16 Bölge...
• Malabadi Tabiat Parkı Çevre Düzenleme Ve Aydınlatma Yapım İşi
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
56 demokratik kitle örgütü, Karadeniz’de Danıştay’ın yürütmeyi durdurma kararının uygulanmasını isteyerek “Yaylalara dokunulmasın” dedi. »
Kirazlıyayla köyünde maden şirketi tarafından yapımına başlanan atık ve flotasyon tesisi için yürütmeyi durdurma kararı verildi. »
Tekirdağ Çerkezköy’de içerisinde termik santral alanı da bulunan imar planı için Danıştay 6. Dairesi yürütmeyi durdurma kararı verdi. Bölgenin... »
Samsun’da mühürlenerek faaliyetleri durdurulan Çarşamba Biyokütle Enerji Santrali (BES) için Samsun 3. İdari Mahkemesi tarafından verilen... »
Bilkent Şehir Hastanesi’ne ulaşımın sağlanması için 2017 yılında yapım protokolü imzalanan ODTÜ Tüneli, Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi’nin... »
İstanbul Etiler’de bulunan Akmerkez’in kaçak bölümlerinin, 17 Ocak Çarşamba günü yıkılacağı açıklanmıştı. »
Haberler » Gündem