Atatürk Stadı zemini Çim Uzmanı Muhittin İpek ve ekibi tarafından bakıma alındı. Yeşil Beyazlılar Bursa'da ilk maçını 19 Ekim'de Eskişehirspor ile oynayacak.
Giresun Belediyesi’nin Atatürk Stadyumu’ndaki millet bahçesi projesi başlamadan bitti. İhaleyi alan firmanın stadı yıkıp ortadan kaybolduğu anlaşıldı.
İzmir Atatürk Stadı'nın zemin ihalesi yapıldı. Çim zemini tümüyle değiştirecek ihaleyi İzmirli Ege Peyzaj firması kazandı.
Ekipler, emektar stadın yıkımı öncesi açılacak ihale için oluşturulacak teknik şartnamenin hazırlıklarına başladı. Bursa Atatürk Stadı'nın tarihi bölümüne kazma vurularak, stadın beton ve demir yoğunluğu tespit edildi.
TOKİ'ye devredilen Atatürk Stadı arazisini imara açılması yönündeki plan değişikliği teklifi Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi. Buna göre TOKİ burada 4 katlı konut ve AVM inşa edebilecek.
Diyarbakır merkez Yenişehir İlçesi'nde bulunan ve 56 yıllık Atatürk Stadyumu'nun yıkımına bugün başlandı.
Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Atatürk Köprüsü 4,5 saat, gemi geçişi dolayısıyla da Yeni Galata Köprüsü 1,5 saat ulaşıma kapalı kaldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Atatürk Köprüsü, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 11 Aralık Salı 00.30-04.30 saatleri arasında araç ve yaya trafiğine kapatılacak. Aynı zamanda; Atatürk, Galata ve Haliç Metro köprüleri, 02.30-03.30 arasında deniz trafiğine açılacak.