KELİME:

TARİH SEÇ:

ETİKET SEÇ:

Listele
A
AVM Ziyaretçisi Büyüteç Altında

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD), Akademetre işbirliğiyle gerçekleştirdiği 'AVM Tüketici Algı Araştırması – II'nin sonuçlarını 11 Ocak’ta kamuoyu ile paylaşacak.

AVM Açılmasına Kurul Karar Verecek

Yıllardır tartışılan AVM yasası Perakende Yasası olarak yeni dönemi bekliyor. En önemli değişiklik ise AVM açılışına kurulların karar verecek olması.

AVM Ciro Endeksi Ağustos'ta 163 Puana Ulaştı

AVM ciro endeksi, bu yılın Ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 18 artarak 163 puan oldu.

AVM Ciro Endeksi Arttı

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research Company tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin Aralık ayı sonuçları ve 2016 değerlendirmesi açıklandı.

AVM Ciro Endeksi Arttı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin Ekim ayı sonuçları açıklandı.

AVM Ciro Endeksi Düştü

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin Temmuz ayı sonuçları açıklandı. Her ay düzenli olarak yayınlanan verilere göre ciro endeksi 2016 Temmuz döneminde 2015 Temmuz ayına göre yüzde 2,6 oranında bir düşüş göstererek 189 puan olarak gerçekleşti.

AVM Ciro Endeksi Ekimde 16,9 Arttı

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa olarak oluşturulan AVM’lerdeki Perakende Ciro Endeksi’nin Ekim sonuçları açıklandı.

AVM Ciro Endeksi Yüzde 4.5 Arttı

AVM Ciro Endeksi, haziran ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4.5 artışla 163 puana ulaştı.