Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Panel: "Yaratıcı Bir Mimarlık için Sorular"

İTÜ Mimari Tasarım Lisansüstü Programı, 28-29 Nisan 2014 tarihlerinde iki uluslararası konuğu ağırlıyor.

yapi.com.tr

Toplantılar

Panel: "Yaratıcı Bir Mimarlık için Sorular"
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 28 Nisan 2014 10:00
YER: İTÜ Taşkışla 109
ŞEHİR: İstanbul
DÜZENLEYEN:

İTÜ Mimari Tasarım Lisansüstü Programı

+ Ajandama Ekle

Konukların ilki, İTÜ-MTS Lisansüstü Programı'nın SALT ile işbirliğiyle davet ettiği, Tasarım Pratiği Araştırmaları ile dünyada öncü kabul edilen mimarlık profesörü Leon van Schaik (RMIT Üniversitesi, Tasarım Pratiği Araştırmaları, İnovasyon Kürsüsü Başkanı).

İkinci konuk ise, İTÜ-MTS Lisansüstü Programı'nın davetlisi olarak gelen mimar, öğretim üyesi Hüseyin Yanar (Orpheus North Architects, Helsinki).

İlk konuşmalar, Prof. Leon van Schaik ve Hüseyin Yanar'ın birlikte katılımı ile İTÜ-MTS Lisansüstü Programı, Mimarlık Tasarım Kuram dersi içinde düzenlenen "Yaratıcı bir Mimarlık için Sorular" başlıklı panelde yapılacak. Panel, 28 Nisan Pazartesi günü saat 10:00'da Taşkışla 109'da izlenebilir. 

Leon van Schaik'ın ikinci konuşması ise, 29 Nisan'da SALT Galata'da gerçekleştirilecek.

 
Panel Programı:

1. Leon van Schaik
"Design Practice Concepts – Way of understanding creative Innovation in architecture"



*

2. Hüseyin Yanar
"Arkadaşım Ahtapot ve Mimarlık"

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/panel-yaratici-bir-mimarlik-icin-sorular_119636.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!