KELİME:

TARİH SEÇ:

ETİKET SEÇ:

Listele
D
Dünya Nüfusu 2050 Yılında 10 Milyar Olacak

Dünya nüfusu 2050 yılında bugünkü 7.6 milyardan, 9.8 milyara ulaşacak.

Dünya Nüfusunun Yüzde 85'i İklim Değişikliğinden Etkilendi

Dünya nüfusunun en az yüzde 85'inin "insan-kaynaklı" iklim değişikliğinin sonuçlarından etkilendiği belirtildi.

Dünya Orman Yangınlarının Etkisi Altında

Yerküreyi etkisi altına alan orman yangınları, Amerika'dan Avrupa'ya Afrika'dan Asya'ya birçok kıtada etkili olurken bu yıl içinde çıkan yangınların sayısı, pek çok ülkede önceki yılların ortalamasını aştı.

Dünya Ormanları 4 Milyar Hektara Geriledi

Yeryüzündeki orman bölgeleri, 2000 yılındaki 4,1 milyar hektar seviyesinden 4 milyar hektar seviyesine geriledi. Dünyanın bitki örtüsüyle kaplı kara yüzeyinin 5'te 1'i verimlilikte azalma eğilimi gösterdi.

Dünya Ormanları Yok Oluyor

WWF, dünyada bir dakikada 36 futbol sahası büyüklüğünde ormanlık alanın yok olduğunu açıkladı.

Dünya Pazarları Unicera’da Buluşuyor

Dünya Pazarları Unicera’da Buluşuyor

Dünya Rüzgar Enerjisi Birliği'nde Peter Rae Dönemi

Dünya Rüzgar Enerjisi Birliği (WWEA) Başkanlığına, Avustralya eski parlamenteri ve yenilenebilir enerji destekçisi Peter Rae seçildi

Dünya Rüzgâr Enerjisi Konferansı İstanbul’da

Rüzgar enerjisi teknolojisi ve sanayisinin önde gelen aktörlerini bir araya getiren ve her yıl bir kıtada düzenlenen “Dünya Rüzgar Enerjisi Konferansı ve Sergisi (WWEC) 2010”, İstanbul’un ev sahipliğinde bugün (15 Haziran) başlıyor.